Благотворителна кампания на СФСМВР в Пловдив

Събитието се проведе под патронажа на кмета на община Пловдив – г-н Костадин Димитров, директора на ОДМВР Пловдив – ст. комисар Георги Чергов и директора на РДПБЗН Пловдив – ст.…

Pic

събитието, под патронажа на кмета на община Пловдив – г-н Костадин Димитров,  директора на  ОДМВР Пловдив – ст. комисар Георги Чергов и директора на РДПБЗН Пловдив – ст. комисар Васил Димов

По случай Деня на детето – 1 юни, регионалните структури на СФСМВР Пловдив, съвместно със ССЗБ проведоха традиционна благотворителна кампания „С обич за децата – в памет на бащите-герои“ за набиране на средства за деца на загинали служители от МВР и ПБЗН.


В събитието, под патронажа на кмета на община Пловдив – г-н Костадин Димитров,  директора на  ОДМВР Пловдив – ст. комисар Георги Чергов и директора на РДПБЗН Пловдив – ст. комисар Васил Димов, се включиха с концерт над 150 пловдивски таланти от детски градини, училища, танцови състави, фолклорни формации и общински състави.


Атракция за участниците и гостите на празника бяха специализираните екипировка, техника и автомобили на полицията и пожарната, както и демонстрациите на водачи на полицейски овчарки за откриване на наркотици и залавяне на нарушители. 


Събраните  средства са разпределени по равно на 20 деца, претърпели тежката загуба на родител, работил в системата. Всяко дете, освен  сумата от 1 765,00 лв, получи: 
• комплект парфюмерия и козметика от фирма “Рефан“;
• здравословен сет снаксове и десерти от „Нухелт“ ;
• брандирани подаръчни комплекти от Фенклуб „Локомотив Пловдив“

За абитуриентката, освен гореизброените, мобилен телефон  Samsung Galaxy A 34/5 G/128 GB с комплект протектори.


Организаторите изразяват искрена признателност към всички, които проявиха солидарност към каузата, подпомогнаха финансово кампанията  и споделиха духа и настроението на празника. За тези деца подкрепата е много повече от сума в кампанията. Тя е знак на вярата в доброто и солидарността, която има силата да промени света.
Специална поименна благодарност за фирмите-дарители /по азбучен ред/:

Актуал Индъстрис ООД
Аутохаус ЕООД
Бардуков ООД 
Белла България АД
ВП Брандс Интернешънъл АД
Димитър Сираков ЕТ 
Екомикс ООД
Ем Джей Дериз ЕООД 
Инса Ойл ЕООД
Ифантис България ЕООД 
Ники Транс 2006 ООД 
Ну Хелт АД – здравословни десерти и снаксове за включените в кампанията деца
Ови и Сари ООД -  сладки лакомства за всички участници в концерта и включените в кампанията деца
Първомай БТ АД
Роза Импекс  ООД –  козметичната компания, която по традиция осигури подаръци за всички участници в концерта
Рефан България ЕООД - подаръчни комплекти с парфюмерия и козметика за включените в кампанията деца
Сакара 2001 ООД 
След ООД 
ССТТ 2001 ООД
ТАЛ ЕООД
Тед Инвест ЕООД
Хелиос Ойл ООД 
Чиполино ЕООД - любимата марка на няколко поколения - освен финансово, се включи и с тематични подаръци: електрически мотор и кола "Полиция", които бяха разиграни на томбола сред присъстващите на събитието деца. 


Моторът яхна Божидара Варадинова, а Александра Гюрова подкара електрическата кола.
Фен Клуб "Локомотив Пловдив' - подаръци за включените в кампанията.
Аквасара осигури трапезна вода за събитието.

Комплименти за водещата Ася Антонова и адмирации за всички участници, които създадоха емоция и настроение с прекрасните си изпълнения! Огромна благодарност за журналистите от регионалните медии, които анонсираха и отразиха събитието, както и за прекрасната публика, която не само бурно аплодираше, но и направи дарения в специално подготвени за кампанията кутии!
ЗАЕДНО МОЖЕМ ПОВЕЧЕ! 

Back to top