Нашите позиции

Pic

Една от уникалните характеристики на СФСМВР е постоянството и категоричността в позициите и защитата на тезите, изискващи по-добро заплащане и достойни условия на труд на работещите в МВР.

Илия Кузманов - зам.-председател на УС на СФСМВР

„Увеличението на заплатите на служителите на МВР е отношение, а не комфорт. От КНСБ посочиха, че с 1400 лева един човек би живял нормално на долния праг, а в момента в МВР е 1330 лева“

Илия Кузманов - зам.-председател на УС на СФСМВР

Естествено, естествено, естествено най-ниските в йерархията ще бъдат виновни за това, че най-високо в йерархията на някой не му достига акъл"

Валентин Попов – председател на УС на СФСМВР

Конкурсното начало не означава непременно конкурсен край. Провежданите досега конкурси бяха всичко друго, но не и обективни.

Илия Кузманов - зам.-председател на УС на СФСМВР

Любов в отношенията политически кабинет-синдикат, особено в България трудно може да просъществува.

Позиция на СФСМВР

Върху работата на МВР продължават да тежат три групи проблеми - социалният диалог, материално-техническото осигуряване и материалното благосъстояние на служителите.

Позиция на СФСМВР

Повече от две години МВР се управлява от политически фигури, на които се налага СФСМВР да обяснява какво представляват социалният диалог и мир!

СФСМВР

Сериозните и системни проблеми в МВР са пренебрегвани и не се решават за сметка на имиджови акции.

УС на СФСМВР

Това, което получаваме, не са привилегии, а компенсации за ограниченията, които имаме във връзка с работата ни.

УС на СФСМВР

В МВР социалният диалог е неефективен, социалните партньори – неглижирани, а служителите и техните права – пренебрегвани.

Нашите позиции
Нашите позиции

Красимир Костов, член на УС на СФСМВР

Екип от двама души за пожарогасителни и спасителни дейности не е екип. Това решение застрашава живота и здравето на служителите и на хората.

Валентин Попов– председател на УС на СФСМВР

Ние не сме просто човешки ресурс. Ние сме български полицаи, пожарникари и спасители, които рискуват живота и здравето си всеки ден.

Back to top