XIV - ти благотворителен футболен турнир в София

а 1, 2 и 5 юли 2023г. се проведе XIV Благотворителен футболен турнир в гр. София, организиран от СФСМВР , под надслов „С обич за децата, в памет на бащите – герои!“.

Турнирът бе открит с демонстративен мач, в който взеха участие Лео Бианки, Теодор Папазов, Скилър и други известни личности, които приеха нашата кауза и допринесоха  за позитивните емоции на мероприятието.

В благотворителната кампания  на СФСМВР се включи и Христо Стоичков, който дари 6 детски тениски от "Златната осмица" с автограф, а средствата набрани от проведеният търг за тяхната продажба, бяха добавени към събраните от участниците в турнира  средства. 

Финансовата подкрепа на децата на загинали и пострадали служители в МВР от София и Перник ще се предостави  в началото на месец септември 2023 г. 

В турнира взеха участие служители от МВР, партньори и приятели на СФСМВР.
Финалът на 5 юли започна след мач между два детски отбора, гости на турнира. Всички участници в него получиха награди от Федерацията- медали, отборни купи, лакомства  и атрибути на СФСМВР.

Победителите, в тази благородна и преминала в спортментски дух надпревара,  са колегите от отбора на ОДМВР Перник!


На 2-ро място останаха достойните им съперници от ING / външен отбор, приел каузата/. Трети са колегите от Сектор "Метрополитен" СДВР.


Back to top